Nieuws

We mogen weer! 11 mei 2020

Daar zijn we hartstikke blij mee. Om op een verantwoorde en veilige manier te kunnen sporten starten we met een maximale groepsgrootte van 10 personen. VOL = VOL. Dus geef je via de groepsapp op. Daarnaast zijn er een aantal basis- en sport specifieke regels waar we aan te houden hebben:

  • blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • was je handen met water en zeep voor en na bezoek van de bootcamp;
  • kom niet eerder dan tien minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis;
  • houd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden;
  • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
  • vermijd het aanraken van je gezicht;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
  • gebruik je eigen bidon.

Als we samen deze regels in acht nemen dan kunnen we met veel plezier weer samen sporten.

Ik heb er in elk geval zin in!

Coronavirus – update 15 maart 2020

In verband met de nieuwe maatregelen vanuit de Rijksoverheid zijn alle trainingen tot en met 6 april afgelast. Het is belangrijk om hierin onze verantwoordelijkheid te nemen. Zodra het weer mogelijk is om trainingen aan te bieden, stuur ik een update. Via onze app ontvang je workouts die je thuis kan doen.

Coronavirus 12 maart 2020

Er zijn diverse maatregelen getroffen om sociale contacten te beperken. Zo zijn alle grootschalige sportevenementen afgelast. Gelukkig zijn onze trainingen kleinschalig en trainen wij in de buitenlucht. Precies dat is wat bootcampen zo heerlijk maakt.

Desondanks vraag ik je om alleen te komen als je je goed voelt. Loop je te snotteren, hoesten, niezen en/of koorts, blijf dan alsjeblieft thuis en doe binnen je squats, dips, burpees etc.

Verder is het uit voorzorg noodzakelijk dat we tijdens de training lichamelijk contact vermijden. Dus geen high fives en/of duo oefeningen en verder maken we geen gebruik van materialen. Hopelijk houden we onszelf zo gezond. Uiteraard volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zal daar waar nodig is verdere maatregelen getroffen worden.